Monthly Archive: May 2022

0

Детско игралиште со реквизити и опрема поставено во општинската детска градинка Ѕвездички-клон Кокиче

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево се потпиша Договорот за примопредавање на донација – Инклузивно детско игралиште со реквизити и...

0

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Во сабота во просториите на ОУ„Климент Охридски“ Облешево беше реализирана крводарителска акција во соработка со општинската организација на Црвениот Крст...

0

Крводарителска акција

Општина Чешиново-Облешево во соработка со општинската организација на Црвениот Крст Кочани, организира Крводарителска акција во сабота 14.05.2022год. , со почеток...

0

Пазарџиски пат

Со изградбата на новиот експресен пат А3 Штип-Кочани, дел од земјоделските површини во атарот на с.Бања остана отцепени без пристап,...