Daily Archive: May 16, 2022

0

Детско игралиште со реквизити и опрема поставено во општинската детска градинка Ѕвездички-клон Кокиче

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево се потпиша Договорот за примопредавање на донација – Инклузивно детско игралиште со реквизити и...

0

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Во сабота во просториите на ОУ„Климент Охридски“ Облешево беше реализирана крводарителска акција во соработка со општинската организација на Црвениот Крст...