Monthly Archive: March 2022

0

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА НАБАВКА НА ВОЗИЛО ЗА СОБИРАЊЕ И ТРАНСПОРТ НА ЦВРСТ ОТПАД ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево и фирмата набавувач „АБЦ Бротхер“- Скопје го потпишаа договорот за Набавка на возило за собирање и...

0

Денес, градоначалникот Далибор Ангелов одржа средба со крводарителите од Општина Чешиново-Облешево , по повод 17 март – Ден на формирањето...

0

Исчистени се депониите на повеќе локации во с.Чешиново. Несовесноста на граѓаните во однос на непрекинатото фрлање на отпадот, и постојаното...

0

Општина Чешиново-Облешево во соработка со Јавното комунално претпријатие „Облешево“, денеска ги продолжи активностите за расчистување на диво создадените депонии во...