Monthly Archive: October 2020

0

Информација за „Проектот за повразување на локални патишта“ – „Подпроект за реконструкција на улица Христијан Тодоровски Карпош с.Чешиново“.

Во рамките на „Проектот за повразување на локални патишта“ во Република Северна Македонија кој се реализира од Министерството за Транспорт...

0

Започна учебната 2020/2021

Почитувани граѓани, Со еден месец задоцнување деновиве започна учебната 2020/2021 која протекува во доста специфични услови и се одвива по...