Daily Archive: August 3, 2022

0

ИЛИНДЕНСКИ СПОРТСКИ ИГРИ „ЧЕШИНОВО 2022“, ЕКИПАТА НА „СОКОЛАРЦИ“ ПОБЕДНИК НА 50-ТО ИЗДАНИЕ

Со одигрување на финалниот натпревар  „Соколарци“ – „Академија Чешиново-Облешево“ се спушти завесата на годинешното 50, јубилејно издание на Илинденските спортски...