Daily Archive: February 7, 2022

0

МИНИСТЕРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА Г-Н ГОРАН МИЛЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Министерот за локална самоуправа Г-н Горан Милевски денес беше во работна посета во општина Чешиново-Облешево. Министерот оствари средба со градоначалникот...