Daily Archive: November 8, 2021

0

ПРИМОПРЕДАВАЊЕ

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево Општинската Изборна Комисија им ги врачи уверенијата на Градоначалникот Далибор Ангелов и Советниците на...