Monthly Archive: December 2021

0

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО Г-Н ДАЛИБОР АНГЕЛОВ СО НОВОГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ ПО ПОВОД ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ:

„Почитувани сограѓани, драги пријателиПред нас беше една тешка година полна со предизвици која донесе вонредни услови за работа, наметнати од...