Monthly Archive: January 2020

0

Бaбовски на средба со земјоделците

Градоначалникот на Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев, заедно со Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој , Николче...

0

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на општина Чешиново-Облешево за 2020 година за финансирање на проекти...