Daily Archive: January 22, 2020

0

Бaбовски на средба со земјоделците

Градоначалникот на Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев, заедно со Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој , Николче...