Monthly Archive: June 2016

0

Извлечени групите за ИСИ 2016

На ден 25.06.2016 (сабота), во општинската зграда во Чешиново, извлечени беа групите за овогодинешните Илинденски спортски игри – ИСИ Чешиново...