Daily Archive: April 24, 2020

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,Ве известуваме дека од понеделник 27.04.2020г., општинската администрација ќе работи со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот.Почитувајте...