Monthly Archive: March 2020

0

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,Согласно новите препораки од Владата на РСМ сакаме да Апелираме до сите граѓани да се воздржат од непотребна посета на...

0

СООПШТЕНИЕ

Општина Чешиново Облешево согласно препораките од Нацрт-записникот од Петнаесеттата седница на Владата на РСМ, оддржана на 10 март 2020 усогласен...

0

„ЗЕЛЕНИ ИДЕИ“

Здружението за социјални иновации „АРНО“ на 11 февруари 2020 го отвори повикот за натпреварот ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2020, кој ќе трае...