Daily Archive: March 3, 2020

0

„ЗЕЛЕНИ ИДЕИ“

Здружението за социјални иновации „АРНО“ на 11 февруари 2020 го отвори повикот за натпреварот ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2020, кој ќе трае...