Daily Archive: July 9, 2019

0

Јавен повик за поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на Источен плански регион како туристичка дестинациј

Центарот за развој на Источен плански регион објавува повик за млади невработени лица со постојана адреса на живеење во општините...