Покана за учество на ИСИ 2016

П  О  К  А  Н  А

По повод одржувањето на 44-тите Илинденски Спортски Игри Чешиново 2016, Ве покануваме да земете учество на турнирот во фудбал, шах , кои ќе се одржат во период од 02.07.2016-02.08.2016 година.

Учеството на турнирот може да го пријавите по пошта на адреса на Општина Чешиново-Облешево, на тел: 033/351-770, на моб.070/319-898 (Јоже) или со Ваше присуство на состанокот кој ќе се одржи на ден 25.06.2016 година (сабота) во 20.00 часот во просториите на општина Чешиново-Облешево во општинската зграда во с.Чешиново.

НАПОМЕНА:Доколку не не известите за Вашето учество и не присуствувате на состанокот ќе сметаме дека не сакате да учествувате на турнирот ИСИ Чешиново 2016.

Со почит,

Општина Чешиново-Облешево

Организационен Одбор ИСИ 2016

Pokana2

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *