Билтен бр.1-2016

Билтенот бр.1-2016 на Општина Чешиново-Облешево можете да го погледнете на следниот линк

-Хортикултурно уредување во Чешиново

-Седница на Советот на општина Чешиново-Облешево

-Во тек оглас за јавна набавка

bilten logo

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *