Општина Чешиново-Облешево Blog

0

Пазарџиски пат

Со изградбата на новиот експресен пат А3 Штип-Кочани, дел од земјоделските површини во атарот на с.Бања остана отцепени без пристап,...

0

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА НАБАВКА НА ВОЗИЛО ЗА СОБИРАЊЕ И ТРАНСПОРТ НА ЦВРСТ ОТПАД ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево и фирмата набавувач „АБЦ Бротхер“- Скопје го потпишаа договорот за Набавка на возило за собирање и...

0

Денес, градоначалникот Далибор Ангелов одржа средба со крводарителите од Општина Чешиново-Облешево , по повод 17 март – Ден на формирањето...

0

Исчистени се депониите на повеќе локации во с.Чешиново. Несовесноста на граѓаните во однос на непрекинатото фрлање на отпадот, и постојаното...