Tagged: ЈАВЕН ПОВИК

0

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на општина Чешиново-Облешево за 2022 година за финансирање на проекти...

0

Јавен повик за поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на Источен плански регион како туристичка дестинациј

Центарот за развој на Источен плански регион објавува повик за млади невработени лица со постојана адреса на живеење во општините...