Tagged: ПРИМОПРЕДАВАЊЕ

0

ПРИМОПРЕДАВАЊЕ

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево Општинската Изборна Комисија им ги врачи уверенијата на Градоначалникот Далибор Ангелов и Советниците на...