Tagged: ОБЈАВА

0

Крводарителска акција

Општина Чешиново-Облешево во соработка со општинската организација на Црвениот Крст Кочани, организира Крводарителска акција во сабота 14.05.2022год. , со почеток...

0

Пазарџиски пат

Со изградбата на новиот експресен пат А3 Штип-Кочани, дел од земјоделските површини во атарот на с.Бања остана отцепени без пристап,...

0

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА НАБАВКА НА ВОЗИЛО ЗА СОБИРАЊЕ И ТРАНСПОРТ НА ЦВРСТ ОТПАД ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево и фирмата набавувач „АБЦ Бротхер“- Скопје го потпишаа договорот за Набавка на возило за собирање и...

0

Денес, градоначалникот Далибор Ангелов одржа средба со крводарителите од Општина Чешиново-Облешево , по повод 17 март – Ден на формирањето...