Category: Објави

0

МИНИСТЕРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА Г-Н ГОРАН МИЛЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Министерот за локална самоуправа Г-н Горан Милевски денес беше во работна посета во општина Чешиново-Облешево. Министерот оствари средба со градоначалникот...

0

ПРИМОПРЕДАВАЊЕ

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево Општинската Изборна Комисија им ги врачи уверенијата на Градоначалникот Далибор Ангелов и Советниците на...