Category: Објави

0

ПРИМОПРЕДАВАЊЕ

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево Општинската Изборна Комисија им ги врачи уверенијата на Градоначалникот Далибор Ангелов и Советниците на...

0

ОБЈАВА БР.2/2021

ОБЈАВА БР.2/2021 за Деловен објект во с.Облешево (поранешен „Амбасадор“ дел од општинската зграда)