Category: Вести

0

ИНФОРМАЦИЈА

Ги информираме жителите на село Уларци дека ни стигна информација од ЈП ХС Злетовица – Пробиштип дена на ден 12.10.2022...

0

Прв училишен ден

Градоначалникот на општина Чешиново – Облешево ги посетивме основните и подрачните училишта од „Климент Охридски“ Облешево и „Страшо Пинџур“ Соколарци,...

0

ИЛИНДЕНСКИ СПОРТСКИ ИГРИ „ЧЕШИНОВО 2022“, ЕКИПАТА НА „СОКОЛАРЦИ“ ПОБЕДНИК НА 50-ТО ИЗДАНИЕ

Со одигрување на финалниот натпревар  „Соколарци“ – „Академија Чешиново-Облешево“ се спушти завесата на годинешното 50, јубилејно издание на Илинденските спортски...