Category: Вести

0

МИНИСТЕРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА Г-Н ГОРАН МИЛЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Министерот за локална самоуправа Г-н Горан Милевски денес беше во работна посета во општина Чешиново-Облешево. Министерот оствари средба со градоначалникот...

0

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на општина Чешиново-Облешево за 2022 година за финансирање на проекти...

0

БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ 2022

Денес,во сите Христијански храмови во општина Чешиново-Облешево се одржа утрешна богослужба за големиот христијански празник Богојавление-Водици каде што присуствуваше и...

0

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО Г-Н ДАЛИБОР АНГЕЛОВ СО НОВОГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ ПО ПОВОД ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ:

„Почитувани сограѓани, драги пријателиПред нас беше една тешка година полна со предизвици која донесе вонредни услови за работа, наметнати од...