ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОДДРШКА НА СТАРТ-АП БИЗНИСИ ЗА РАЗВОЈ НА ЕКО-ТУРИЗАМ И ПРОМОЦИЈА НА ИСТОЧЕН ПЛАНСКИ РЕГИОН КАКО ТУРИСТИЧКА ДЕСТИНАЦИЈА

Повеќе информации може да најдете на следниот линк.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *