Шаховски турнир – Илинденски спортски игри 2016

Како и секоја година така и оваа, дел од Илинденските спортски игри – ИСИ Чешиново 2016 беше и турнирот во шах. Оваа година на турнирот во шах учествуваа четири екипи, од кои секоја се состоеше од три натпреварувачи. Оваа година првото место го освои Митко Петрушев од Чешиново.

13680747_578436799026926_1744469236892105733_n13631620_578483959022210_703085213130673119_n 13686689_578436605693612_222000542175877928_n 13686794_578436562360283_7576001213742947198_n 13886962_578436872360252_2289933092185806491_n 13892130_578436702360269_7441534506741321666_n 13902820_578436675693605_889942837237423557_n 13906921_578436832360256_4013447276820457616_n 13912312_578483892355550_284201910554672353_n 13912892_578436752360264_2115823556119441507_n 13925160_578483789022227_4192093785259095398_n 13925279_578451672358772_7862805841829360160_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *