ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

Почитувани, Велигден е празник на мирот, сплотеноста, љубовта, триумфот на животот над смртта, потик за создавање на добри дела и придржување на темелните вредности на христијанството. Во овие времиња на Пандемија, Ви посакувам добро здравје во вашите срца да завладее радост, топлина, и добрина. Во семејството да завладее слога и сплотеност. Да бидеме среќни , да почитуваме, да бидеме искрени и да се радуваме на секој нов ден полн со живот. Во име на општинската администрација и во мое лично име Ви го честититам големиот Христијански празник Велигден! Градоначалник Горанчо Крстев

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *