ТЕРИСТИЧНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ КОМАРЦИ

Општина Чешиново-Облешево ја информира јавноста дека започнуваќи на ден 28.05.2019 до 30.05.2019 година, ќе врши теристична дезинсекција против ларви од комарци на површината (полиња) на територијата на општина Чешиново-Облешево.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *