СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Почитувани граѓани, пријатели и соработници, Во Новата година Ви посакуваме најпрво добро здравје, успех и многу среќа на секое поле од секојдневниот живот. И оваа година да продолжиме, со заеднички сили, да го градиме патот исполнет со нови предизвици, кои ќе донесат подобро Утре за нас и нашите најблиски. Да се радуваме на секој нов ден, знаејќи дека свесно придонесуваме за напредок на заедницата и повисоко ниво на општественото живеење. Воедно сакам да упатам апел до сите граѓани, да не заборавиме дека се наоѓаме во време на Пандемија со КОВИД-19 да избегнеме масовни собири и групирања за време на претстојните празници, да останеме совесни и истрајни за подобро утре.СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

Ви посакува,

Општина Чешиново-Облешево

Градоначалник

Горанчо Крстев

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *