СООПШТЕНИЕ

Почитувани,
Согласно новите препораки од Владата на РСМ сакаме да Апелираме до сите граѓани да се воздржат од непотребна посета на институциите доколку немате итна потреба. За консултации информации и секојдневна комуникација со Општината користете ја официјалната e – mail адреса info@cesinovo-oblesevo.gov.mk и телефонскиот број 033/351-770, како и на социјалните мрежи.
Ова е резултат на превентивните мерки издадени од Владата на Република Северна Македонија и Министерство за здравство, со цел да има помала фреквенција на лица во институциите и да се спречи ширењето на коронавирусот.
Ви благодариме на разбирањето!
Општина Чешиново-Облешево

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *