Реконструкција на дел од регионален пат Р2342, делница:Тркање -Соколарци.

Денес се вршеше реконструкција на дел од регионален пат R2342, делница:Тркање -Соколарци, на потегот помеѓу селата Спанчево и Соколарци.

13315570_557736264430313_2109369411774415439_n 13332771_557736017763671_2184099781565017825_n 13335775_557735971097009_8091962759667423273_n 13413101_557735987763674_2832885350840460294_n

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *