Промена на работно време во Општина Чешиново-Облешево за наредната недела

Почитувани,

Сакаме да ве известиме дека наредната недела (07.08.2017-11.08.2017) поради топлото време, извршена е промена на работното време во Општина Чешиново-Облешево. Општинската администрација ќе работи од 07 до 15 часот.

Со почит,

Општина Чешиново-Облешево

Градоначалник

Костадин Личков

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *