ПРИМОПРЕДАВАЊЕ

Денес во просториите на општина Чешиново-Облешево Општинската Изборна Комисија им ги врачи уверенијата на Градоначалникот Далибор Ангелов и Советниците на општина Чешиново-Облешево.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *