Празник на општина Чешиново – Облешево

Почитувани ,
Ве покануваме да присуствувате на прославата организирана по повод одбележувањето на 21ви Септемви (Мала Богородица), Празник на општина Чешиново -Облешево.
Општина Чешиново-Облешево
Градоначалник
Горанчо Крстев

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *