ПОТПИШАНА Е ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПОДРШКА НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево Далибор Ангелов потпиша Декларација за поддршка на Националната платформа за женско претприемништво со координаторката на Платформата за Источниот плански регион”.

Во општина Чешиново-Облешево има голем број на способни жени кои поради разни причини не ги истакнале своите способности во општеството. Би бил среќен да видам жена која ќе основа фирма, и искрено се надевам дека тоа ќе се случи.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *