Посета на изградбата на експресниот пат Штип – Кочани

Денес, заедно со Премиерот Зоран Заев, Министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски и Директорот на агенцијата за државни патишта Зоран Китанов, заедно со колегите градоначалници од регионот ја посетивме изградбата на експресниот пат Штип – Кочани.
Изградбата на овој експресен пат кој ќе минува низ нашата општина е од исклучителна важност за жителите на општина Чешиново-Облешево како и за граѓаните на источна Македонија, кои ќе се поврзат со автопатот Штип-Миладонвци

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *