Новогодишни пакетчиња и за учениците од 1во до 5то одделение

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, градоначалникот Горанчо Крстев ги посети и основните училишта од општината.
Оваа година за првпат новогодишни пакетчиња добија и дечињата од 1во до 5то одделение, кај кои новогодишната еуфорија и возбудувањето од доаѓањето на Новата Година е најголема.
На најмладите лично им посака многу здравје и среќни мигови во новата 2020година.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *