„Новогодишни пакетчиња за дечињата од градинките“

По повод претстојните новогодишни и божиќни празници, традиционално и оваа година, градоначалникот на општина Чешиново-Облешево Костадин Личков беше во посета на двете детски градинки „Ѕвездички “ Чешиново и „ Кокиче“ Облешево.

На најмладите односно на дечињата од градинките лично им посака многу здравје и среќни мигови во новата 2017 година , бидејќи кај нив е и најголема среќата и возбудувањето од доаѓањето на Новата Година им подели и новогодишни пакетчиња.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *