Новогодишни пакетчиња за дечињата од градинките

По повод новогодишните и божиќните празници, денес претставници од општина Чешиново-Облешево беа во посета на двете детски градинки „Ѕвездички “ Чешиново и „ Кокиче“ во Облешево.
Традиционално и оваа година по иницијатива на Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево Горанчо Крстев беа поделени новогодишни пакетчиња за најмладите односно на дечињата од градинките и на вработените лично им посакаа многу здравје и среќни мигови во новата 2018година .

          

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *