Новогодишни пакетчиња за дечињата од градинките

По повод претстојните новогодишните и божиќните празници, градоначалникот на општина Чешиново-Облешево Г-н Горанчо Крстев денес беше во посета на двете детски градинки „Ѕвездички“ Чешиново и „ Кокиче “ Облешево .
Традиционално и оваа година Грагоначалникот Крстев им поклони новогодишни пакетчиња на дечињата и им посакаа многу здравје и среќни мигови во новата 2020 година .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *