Новогодишни и Божиќни празници

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници градоначалникот Г-н Далибор Ангелов денес беше во посета на детските градинки од општината. На најмладите односно на дечињата од градинките лично им подели новогодишни пакетчиња и им посака многу здравје и среќни мигови во Новата 2022 година, бидејќи кај нив е и најголема среќата и возбудувањето од доаѓањето на новата година.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *