МИНИСТЕРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА Г-Н ГОРАН МИЛЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

Министерот за локална самоуправа Г-н Горан Милевски денес беше во работна посета во општина Чешиново-Облешево. Министерот оствари средба со градоначалникот Г-н Далибор Ангелов како и со дел од членовите на Советот на општината. На состанокот се разговараше за тековните проекти кои се финансирани од страна на Министерството за локална самоуправа, Биро за регионален развој, како и за развојните планови во оваа година.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *