ИНФОРМАЦИЈА

Ги информираме жителите на село Уларци дека ни стигна информација од ЈП ХС Злетовица – Пробиштип дена на ден 12.10.2022 година во периодот од 10 часот до 15 часот ќе се врши тестирање на системот за алармирање на брана Кнежево во село Уларци со звучна сигнализација. Тестирање ќе врши Макпетрол ТЕАС од Скопје.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *