ИЛИНДЕНСКИ СПОРТСКИ ИГРИ „ЧЕШИНОВО 2022“, ЕКИПАТА НА „СОКОЛАРЦИ“ ПОБЕДНИК НА 50-ТО ИЗДАНИЕ

Со одигрување на финалниот натпревар  „Соколарци“ – „Академија Чешиново-Облешево“ се спушти завесата на годинешното 50, јубилејно издание на Илинденските спортски Игри – „Чешиново 2022“. По завршувањето на финалниот натпревар Градоначалникот на Општина Чешиново-Облешево Далибор Ангелов им ги врачи признанијата и пехарите на најуспешните, но и на сите оние кои учествуваа во годинешната организација на турнирот.

Благодарници добија:

Полициска станица – Кочани,

Судискиот актив при ОФС – Кочани,

Организаторите на годинешниот турнир Влатко Коцев и Мите Бојаџиев.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *