Извлечени групите за ИСИ 2016

На ден 25.06.2016 (сабота), во општинската зграда во Чешиново, извлечени беа групите за овогодинешните Илинденски спортски игри – ИСИ Чешиново 2016. Пријавени беа вкупно 16 екипи кои се распоредени во 4 групи. Групите се следните:

grupi isi 2016

Распоредот за одигрување на натпреварите дополнително ќе биде објавен. Оваа година традиционално игрите ги отвара минатогодишниот шампион екипата на Бање која ќе игра против екипата на Ново село. Отварањето на игрите е на ден 02.07.2016 (сабота) во 17:00 часот.

11811416_1147325981964097_8337397670106465891_n11800335_1147319851964710_2379017096155223724_n11047933_1147320371964658_1420240152265020199_n 11800301_1147614621935233_1729685607615822587_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *