ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,Ве известуваме дека од понеделник 27.04.2020г., општинската администрација ќе работи со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот.Почитувајте ги препораките за заштита од пандемијата со Корона вирусот на Владата на Р.С. Македонија, и при посета на општината ЗАДОЛЖИТЕЛНО носете маска за лична заштита на носот и устата и одржувајте минимална дистанца од 2 метри од најблиското лице до вас. Сé додека се во сила Владините мерки и трае вонредната состојба се препорачува да се избегнуват посетите на општината и да се работат само неодложни предмети. Контакт:e-mail: info@cesinovo-oblesevo.gov.mkтел.: 033/351770Со почит,Општина Чешиново-Облешево

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *