ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,
Ве известуваме дека од среда (25.03.2020) општинската администрација ќе работи со скратено работно време, односно од 08:00 до 13:00 часот.
Сé додека се во сила Владините мерки за заштита од пандемијата со корноавирусот, ќе се работат само неодложни предмети.
Бараме разбирање од Ваша страна и Ве повикуваме да се придржувате кон препораките за заштита од коронавирусот.
Почитувајте ги препораките на Владата на Република Северна Македонија, останете дома!!!!
Контакт:
e-mail: info@cesinovo-oblesevo.gov.mk
тел.: 033/351770
Со почит,
Општина Чешиново-Облешево

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *