ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради загаденост на локалните бушотини за вода од поплавата, Ве известуваме дека општина Чешиново-Облешево обезбеди флаширана вода за пиење која ќе биде поделена на два пунктови на ден 13.08.2020 (четврток) и тоа : Во Облешево – ЈПКД во 10часот. Во Чешиново – Парк во 12 часот. Сите кои имаат потреба за вода се извесуват да ги посетат пунктовите.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *