„ЗЕЛЕНИ ИДЕИ“

Здружението за социјални иновации „АРНО“ на 11 февруари 2020 го отвори повикот за натпреварот ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2020, кој ќе трае до 10 АПРИЛ 2020 година.
Сите граѓаните кои сметаат дека имаат идеја за зелен, одржлив бизнис можат да аплицираат на натпреварот „Зелени идеи“.

Секој што е заинтересиран да се пријави на натпреварот „Зелени идеи 2020“ може да учествува на работилница на која ќе може да добие соодветна обука за пополнување на апликацијата и на
КАНВАС БИЗНИС МОДЕЛОТ. Работилниците ќе се одржат во :

1. Штип, 12.03.2020. Пријавувањето за
работилница е задолжително и може да го
направите на овој линк . Рокот за
пријавување е до 06.03.2020, 16:00 ЧАСОТ.

2. Струга, 19.03.2020. Пријавувањето за
работилница е задолжително и може да го
направите на овој линк . Рокот за
пријавување е до 13.03.2020, 16:00 ЧАСОТ.

3. Скопје, 26.03.2020. Пријавувањето за
работилница е задолжително и може да го
направите на овој линк . Рокот за
пријавување е до 20.03.2020, 16:00 ЧАСОТ.

Повеќе информации за самиот натпревар, критериумите и аплицирањето може да најдете на www.zeleniidei.mk

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *